« Happy St. Patrick's Day | Main | Ask.com Nederland: Search Better and Find Faster! »

March 21, 2006

Ask.com Nederland: makkelijker zoeken en sneller vinden!

Ask.com Nederland

Het is voor mij een eer om aan te mogen kondigen dat Ask.com met zijn unieke zoektechnologie nu ook in Nederland is neergestreken. Jeeves, onze trouwe butler heeft eervol afscheid genomen en ons een nieuwe en strakke vormgeving nagelaten. Probeer het nu uit en ontdek: Ask.com Nederland!

Ook de pers heeft lucht gekregen van de aanwezigheid van onze Nederlandse bètaversie en de positieve reacties bevestigen onze verwachting dat Ask.com Nederland een blijvertje zal zijn in de Nederlandse internetwereld.

Ask.com is de enige grote zoekmachine die het web verdeelt in 'gemeenschappen' per onderwerp…
- Henk de Hooge, Dutch Cowboys

Net als andere zoekmachines maakt Ask.com gebruik van de populariteit van links om resultaten te ordenen. Ask.com gaat echter verder.Ook de reputatie van webpagina’s onder experts weegt mee bij het vaststellen van de relevantie.” - Marco Derksen, Marketingfacts.

Ook gebruikers zijn laaiend enthousiast over onze zoekmachine:
Veel functionaliteiten en niet teveel bombarie. Precies goed!
Gefeliciteerd met jullie geweldige zoekmachine! Het ziet er erg mooi uit.

Met Ask.com Nederland betreden we de Nederlandse internetarena met een unieke en verfrissende manier van zoeken. De zoektechnologie van Ask.com is enig in zijn soort en kijkt naar het Internet zoals het op natuurlijke wijze is geordend, in organisch gevormde gemeenschappen. Dit stelt ons in staat de meest relevante en betrouwbare webpagina’s te vinden als antwoord op uw zoekopdrachten.

Naast het "pure" zoeken biedt Ask.com Nederland ook een aantal handige extra's die we gebundeld hebben in een makkelijke navigatiebalk op de startpagina, genaamd “Gereedschap”. Dit zoekgereedschap geeft u de mogelijkheid nog sneller en eenvoudiger te zoeken naar alles wat u interesseert en tovert websurfen om tot een sociale activiteit.

Zelf ben ik heel enthousiast over het sociale aspect dat MijnAsk toevoegt aan het Internet en gebruik het dagelijks. Met MijnAsk kunt u afbeeldingen en webpagina's op het Internet opslaan, e-mailen en delen met familie en vrienden. Onze unieke Verrekijkers geven u een voorproefje van een website zonder dat u hem hoeft te openen, heel handig en tijdsbesparend. Een andere topper in het Gereedschap is Bloglines; lees het laatste nieuws het eerst met onze nieuwsverzamelaar die al het nieuws voor u bundelt en u in staat stelt zelf uw bijdrage aan het nieuws te leveren met weblogs. We zijn ook verheugd dat we onze afbeeldingenzoeker voor Nederland beschikbaar hebben kunnen stellen. Zoek specifiek in de miljarden plaatjes die het Internet rijk is! En dit is pas het begin. De komende maanden gaan we onze gereedschapskist flink uitbreiden met features die op de Amerikaanse website, www.ask.com al beschikbaar zijn: Nieuws, Smart Answers, Encyclopedie, Verwante Zoekresultaten en nog veel meer, speciaal geoptimaliseerd voor de Nederlandse markt.

We zijn heel benieuwd wat u vindt van Ask.com Nederland. Laat het ons weten via [email protected].

Zoek en gij zult vinden met Ask.com Nederland. Veel plezier!

Tico Andrea
Product Specialist – The Netherlands

Posted by Ask.com Blog | Permalink

TrackBack

TrackBack URL for this entry:
https://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c539153ef00d8355e552e69e2

Listed below are links to weblogs that reference Ask.com Nederland: makkelijker zoeken en sneller vinden! :

Comments

The comments to this entry are closed.

Opinions expressed here and in any corresponding comments are the personal opinions of the original authors, not of IAC Search & Media and may not have been reviewed in advance.

Blog Search from: Bloglines